3 stk
kyllingbryst, 2-3 løg, 1 porre og 2 gulerødder. Hak løgene, skær porre og gulerødder i skiver, og kyllingen i tern. Brun løgene i en gryde gyldne svits kyllingen med i 10 min. Put porre og gulerødderne i og svits videre i 5 min. Så skal du putte cremefine 7% i som sovs, og server ris til eller hvad du kan lide.
D. i. s. e. n. ø. d. p. o. t. j. r. …. k. u. l. g. å. h. a. v. æ. f. M. m. O. A. 5. 2. 0. 1. 3. S. b. c. N. –. (. 4. y. ). ,. K. R. L. F. 8. -. J. C. T. B
Over de næste par uger kommer der forskellige ideer og opskriftermed havtorn. Det bedste er at medbringe en saks og så klippe grene med bær på af, tage dem med hjem og putte dem i fryseren i et par timer
Du kan sagten skifte den sidste tur i melet ud med en tur i rasp, der er krydret ligesom melet. Varm imens fedstoffet op i en sautepande med høj kant, eller en bred gryde
Brun kort kylllingen af i en gryde med lidt olie. Tilsæt derefter suppegrønt og dæk med vand. Denne suppe er et twist på den klassiske hønsekødssuppe, vi alle kender
Tilbehøret blev kartofler med lidt grøntsager lavet på grillen og noget tzatziki. Pipfugl på dåse som det så fint hed da det kom frem, var kylling med en halv dåseøl som fyld
Jeg har aldrig selv bagt fladbrød, men især med denne kombination med langtidsbagte tomater, sprøde falafler, tzatziki og syrlige æbler ved jeg, at det ikke er sidste gang - de smager bare bedre hjemmelavede, og så er det simpelthen så nemt
Japansk omelet med ris. Smag til med salt og peber og kom risblandingen på en tallerken. Hvis du har brugt en lille pande til risblandingen (hvilket jeg gjorde, da jeg ikke gider vaske så meget op), tørrer du den overfladisk af med papir så der stadig er lidt fedtstof tilbage, tilsæt evt
Brun kort kylllingen af i en gryde med lidt olie. Tilsæt derefter suppegrønt og dæk med vand. Denne suppe er et twist på den klassiske hønsekødssuppe, vi alle kender
De fleste kender vel Thai Gul Karry - min version har flere grøntsager end originalen og skærer lidt ned på den fede kokosmælk dog uden at gå på kompromis med smagen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.