En anden mulighed er at byen Mahon påMinorca er ophav til navnet. Mayonnaise, som vi kender den, stammer fra Provence i Frankrig og er en videreudvikling af den spanske dressing aïoli, som betyder hvidløg og olie
) - der skal høj piskning til for at de 'kan sammen'. Tilsæt lidt olie af gangen, her er det hellere for lidt af gangen end for meget, for putter du for meget i på en gang, så vil det ikke hænge sammen og det vil blive tyndt igen
1. 1. 1. 1. 1. M. u. m. s. d. i. e. h. r. y. l. b. a. t. p. æ. k. n. v. ,. c. o. g. å. ø. P. f. I. E. F. D. (. 6. ). 5. 0. 2. 8. %. S. R. j. 3. B. 4. K. r l
Rør godt rundt i blandingen, indtil alle lakridser er opløst i vandet - brug her et piskeris, da det på den måde er nemmere at fordele lakridserne rundt i vandet, og samtidig sørge for at der ikke kommer klumper i siruppen
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. S. k. ø. n. e. ,. s. f. o. r. å. u. l. g. t. a. j. p. v. d. m. b. O. i. P. c. D. B. (. 3. 0. 5. y. ). F. h. 2. 4. 6. æ. L. N. Ø. z. H. R. 7. 8. V. w. 9. T. K. U. é. n l
Rist Havregryn, kokosmel, mandler og solsikkekerne på en stegepande til det er let gyldent. Blandingen er så fast at du blot kan fordele det i den ønskede tykkelse på en bageplade m
Endelig endelig endelig er bøgehækken sprunget ud og de første 25 grader er tikket ind på termometeret. Ingredienser 500 gram kartofler 1 bundt radiser i fine skiver½ dl snittet purløg Et bundt forårsløg i fine skiver1 rødløg i ternEt bundt asparges i mundrette stykker1/2 æble i fine ternMarinade1 dl olivenolie1 spsk vineddike1 tsk Dijon sennepSmag marinaden til med salt og peber1. Skær kartoflerne i halve (hvis de er meget store - så i kvarte)2. Tilfør evt 1/2 dl finthakket dild, for at give salaten ekstra sommersmag. 1 bundt radiser i fine skiver. 1 rødløg i tern. 1/2 æble. 1 dl olivenolie. 1 spsk vineddike. 1 tsk Dijon sennep
Opvarm blandingen ved middel varme til sukkeret og smørret er smeltet - rør indimellem. Løft bunden op ved at løfte i bagepapiret og lad bunden køle helt af på en bagerist
Bland det hele sammen, og fordel det på 2 bageplader. 15 min i alm. Ovn på 200 grader. 1 dl havregryn. 1 dl sesamfrø. 1 dl hørfrø. 1 dl solsikkefrø. 1 dl græskarkerne. 1 tsk. 1,25 dl olie
-). Kan klart anbefales, ellers er det jo altid godt oven på en omgang yoghurt eller skyr. Lækker hjemmelavet honningristet müsli med nødder, kerner, gryn og evt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.