Tag hvidløg og løg fra, da dette skal i kyllingen først. Fyld en pose med de krydderier du ønsker at bruge (jeg brugte salt, chili, oregano, all-round) og ryst posen godt indtil alle stykker har krydderier på sig
Kyllingen skæres i små tern (ala wok) og vendes i gryden og steges igennem. For mig har denne uge altid været helt speciel og har efterladt et kæmpe smil på mine læber hver aften jeg gik i seng
I går stod jeg med en klump frossen kyllingekød som jeg ikke kunne se om det var filet eller inderfileter, så det vat først lige til sidst da jeg skulle til at lave mad at jeg fandt ud af hvad det var og så kunne planlægge menuen derefter
Da jeg var ude og handle den anden dag, stod jeg med næsen nede i køledisken i håb om at finde lidt inspiration, og her fik jeg øje på en pose kyllingekebab
Er det en stor portion og det er helt galt, kan duemulgere den om ved at komme en æggeblomme i blenderen og så langsomhælde den skilte mayonnaise op i imens du blender
Du kan også lave mayonnaisen i et højt glas og så flytte det over i en anden beholder bagefter. Det var Jennifer, der faldt over inspirationen på Pinterest, og endelig fik taget sig sammen til at prøve det
Det kogende vand hældes over de to typer hele sennepskorn. Jeg har en mand som elsker sennep, og derfor har vi et ret stort udvalg af netop dette i vores køleskab
I steget for at stege kyllingen hel har jeg klippet den op og bredt den ud i fadet. Jeg var så heldig at få den fremragende “Paul Food” af Paul Cunningham i julegave af min bror og har nu læst den igennem fra enden til anden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.