Homemade Ravioli With Ricotta & Spinach
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • PASTA
  • 400 g Tipo 00 hvedemel
  • 4 æg
  • FYLD
  • 250 g drænet, frossen spinat
  • 100 g revet parmesan
  • 250 g ricotta
  • 1/8 tsk muskatnød
  • Salt og peber
  • PASTA
  • 400 g Tipo 00 wheat flour
  • 4 eggs
  • FILLING
  • 250 g thawed, whole spinach
  • 100 g grated parmesan
  • 250 g ricotta
  • 1/8 tsp nutmeg
  • Salt and pepper to taste

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.