Dejen skal nu blandes med krydderier og resten af ingredienserne. Dejen kan godt være lidt hård af at ligge i køleskab, den kan med fordel gøres lidt blød i mocreobølgeovnen inden den skal røres sammen med resten af krydderierne
E. t. k. n. æ. b. r. ø. d. m. e. a. s. f. u. g. l. I. o. p. i. y. ,. å. D. O. h. S. v. L. T. 2. 0. -. 5. 1. (. ). ½. j. B. /. H. R. P. N. c. K. J. w. =. 3. 8. 2 g
Jeg har ikke en udstikker til honninghjerter, så der blev skåret et hjerte i pap fra bagsiden af en blok og det blev lagt oven på dejen og så blev hjerterne skåret ud med en skarp kniv, det fungerede rigtig godt
Dette er første gang jeg forsøger mig med pitabrød, og det gik ikke helt som forventet. Rug pitabrød. Læg pitabrødene på plader med bagepapir og lad dem efterhæve tildækket i ca
Og hvis han stadig reagerer, så kan det være vi tager det op med doktormanden. For selvom jeg dengang udelod hveden for at spare på gluten, så ER der jo gluten i rug og havre
Det endte så ud i de her lækre havreboller medrug. Jeg har passet og plejet surdejen til bollerne her i godt to måneder nu, og har virkelig set frem til at bage med den
Så er vi for alvor gået i gang med at jule hjemme hos os, og én af de vigtigste juletraditioner er at lave honninghjerter❤ Hele familien er involveret og det er mægtig hyggeligt
Ælt kødet med æg, mælk, rugflager, æblemost, ramsløg samt salt og peber. med en bulgursalat til. I farsen er der rugflager, æblemos og ramsløg, en noget anderledes frikadelle må man sige
Jeg erstattede havregryn medruggryn og hvedemel med grahamsmel. Det lakker mod enden med min sommerferie, men jeg nyder stadig de stille morgener med god tid til sløv og lækker morgenmad
Det endte så ud i de her lækre havreboller medrug. Jeg har passet og plejet min surdej i godt to måneder nu, og har virkelig set frem til at bage med den
D. a. j. e. g. p. å. t. i. d. s. u. n. k. l. b. r. o. m. -. f. ,. æ. v. h. ø. H. E. B. c. G. T. I. 2. 1. 5. 0. /. y. S. L. 8. (. 6. ). +. ½. J. N. F. O. K. x. 3. ". #. 9
I forhold til bollerne medruggryn, så minder denne opskrift om den, men jeg har skiftet ruggrynene ud med kerner og justeret lidt på forholdet mellem vand og mel
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.