Antal personer. 2 personer. 2 stykker laks Frisk pasta 3 spsk god olivenolie 1 god håndfuld frisk timian 2 fed hvidløg skåret i helt tynde skiver Friskkværnet peber Kog pastaen. ] 2 personer
Når du kan se på siden at din laks, at den er begyndt at blive mere lyserød i farven, end den pink rå farve, og skindet samtidig er blevet sprødt, slukker du for varmen, tager panden væk og i ca
i bus, hvor jeg kan sidde og nyde min morgenmad. About these ads. Og for det andet, fordi jeg ikke er så god til at spise liiiiige når jeg vælter ud af sengen
TwitterFacebookGoogleLike this. So if you dont have a juicer at home, so you can make it yourself, or have time to make my recipe for gingershot (find it here), this is a great product
Jeg vidste ikke helt hvad jeg ville lave i aftes, vidste bare at jeg havde lyst til laks, af grøntsager tog jeg bare hvad der var i køleskabet, det blev en simpel og lækker aftensmad
Kog fløde ogbouillon op og lad det. Dup laksen tør og steg den på skindsiden i lidt fedtstof. asparges i mindre stykker ogkog dem med i flødesaucen de sidste par minutter
Bland soyasauce, citronsaft, hvidløgspulver og hvid peber og pensl laksene med denne. Kom olie på panden og kom med det samme laksene på panden - på skindsiden
Fisken må ikke blive for stegt, så bliver den kedelig. Ovenstående tidsestimat på rettens forberedelses- og tilberedningstid er forudsat, at du allerede har muslingebouillonen klar – opskriften på dén finder du her
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.