“Hotdog” med stegt laks, fiskeskind, puffede risnudler og wasabimayo. Mangrofritter on the side …
Foodplanner
Foodplanner
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 personer.
  • Ingredienser til brødene
  • 1,5 spsk tørgær
  • 2,5 dl lunken vand
  • 7-8 dl hvedemel
  • 0,75 dl rørsukker
  • 2 spsk rapsolie
  • 1 godt, stort stykke laks med skind
  • Smagsneutral olie
  • Risnudler
  • 1 æggeblommer
  • 1 tsk æblecidereddike
  • Lidt salt
  • Wasabi-pulver
  • 1 mango
  • 1 dl hvedemel
  • 3 spsk ristede kokosflager, finthakket
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 dl vand
  • Koriander
  • Aramatang

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.