Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)
Da jeg jo er typen som smager mig lidt frem igennem hele processen, synes jeg desværre at den ellers "sundere" form for havregrynskugle-dej, var en smule bitter
Bacon og æg er en meget velkendt morgenmads klassiker i det meste af verden. Hvis du holder af bacon og æg, vil du ELSKE denne ernæringsforbedrede variant af ”Bacon og æg”
Denne kage er en af de enkleste, nemmeste og lækreste brownie-chokolade kage som jeg kender. Alle, som kender mig, ved at jeg er kæmpe chokolade og kage-elsker
Mel, bagepulver, kakao og flydende chokolade blandes og røres i massen. Dejen bredes ud i en lille smurt bradepande i en tykkelse af 2-3 cm. ovn i 30-40 minutter. Derefter skal den have lov til at køle lidt af, før den skæres i kvadratiske stykker på omkring 5 cm
Ud over den perfekte kombination af en sprød, næsten karameliseret overflade og et blødt indre er der flere andre fordele ved disse ægte amerikanske brownies
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
Sæt hæklenålen i det ene "øre-hjørne" med en fastmaske. Grunden til, at jeg synes at det her er den bedste opskrift er, at den har en rigtig fin hovedform og ikke kræver at man presser den i form
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.