Hummus her – hummus der – hummus alle vegne pt. Det kan bruges i sandwiches, som tilbehør, spises for sig og jeg forestiller mig, man også kan lave hummusbrød (to be continued)
Min bonusmor er fra Libanon, og der er derfor altid blevet serveret hummus i rigelige mængder for mig - og selvfølgelig altid af bedste arabiske kvalitet (
Nu bor jeg jo ikke lige i nærheden af en Spinneys længere, så jeg har prøvet mig frem til min egen version af en Spinneys-hummus og synes at denne gør jobbet, som min absolut favorithummus
En gul og frisk sag krydret med karry, citron og sprøde mandler, en silkeblød og mild rød hummus med grillede peberfrugter med et spark af chili, og ikke mindst en lækkergrøn pestohummus med basilikum og ristede solsikkekerner
Hummus behøver ikke laves af kikærter. Butterbean Hummus til 2 personer. I denne version har jeg brugt butterbeans, og jeg har rørt den cremet med friskost
The post Hummus med artiskokker, pinjekerner og olivenolie appeared first on Anna-Mad blog. Billedet af denne hummus med artiskokker, olivenolie og pinjekerner er sådan et, jeg kan kigge på i meget lang tid
En win-win for dem, der både spiser laktose – og glutenfrit, for dem, der blot ønsker at spise sundere eller prøve noget nyt, og ikke mindst for dem, der spiser med omtanke
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Der stod en bøtte græsk yoghurt i køleskabet og så googlede jeg dette i håb om at noget lækkert ville dukke op, og her faldt jeg over en opskrift på hummus
Hummus holder sig fint en uges tid på køl i glas med låg. Smør det ristede brød med hummus. Ristet brød med hummus, tomat og avocado1 dåse kikærter (400 gr, drænet vægt 240 gr)3 spsk væde fra kikærterne2 lime1 spsk Tahin (sesampasta)6-8 spsk olivenolie1 spsk ristet sesamolieHæld væden fra kikærterne over i en skål. 6-8 spsk olivenolie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.