Uanset om du er vegetar eller kødspiser, er der masser af muligheder for at fylde dine peberfrugter med lækre ting og sager og derefter bage dem i ovnen
Det er den ene dag på året, hvor vi markerer hvor vigtigt det er for os, at netop de personer vi holder af, kom til verden og dermed fik mulighed for at berige vores liv med deres tilstedeværelse
Jeg kom desværre til at forgribe mig på den,før jeg fik den fotograferet. 80 g pebermakrel, 80 g ærter, 100 g hokaido og 25 g DDV yoghurt koster kun 337 kalorier, fordelt på 26% protein, 15% kulhydrat og 58% fedt. 80 g pebermakrel, 80 g ærter, 100 g hokaido og 25 g DDV yoghurt koster kun 337 kalorier, fordelt på 26% protein, 15% kulhydrat og 58% fedt
Så kom det gode vejr endeligt og hurrafor det. desværre er det lige præcis denne dag, hvor kæresten starter på arbejde igen, men heldigvis er der tid til at nyde lidt eftermiddagssol på altanen, når han kommer hjem, og for mit vedkommende har jeg planer om at tage ud i byens parker og nyde det gode vejr og folkelivet
Når vandet koger, formes der fast runde boller af farsen - størrelsen er ikke afgørende. Men i dag blev det til Ingrid Marie æbler - det er et meget kraftigt æble, der både er syrligt - nogle gange meget syrligt, men også med en sødme, der opvejer det sure - og så har det den mest fantastiske flotte røde farve - der nogle gange farver frugtkødet helt pink
Når vandet koger, formes der fast runde boller af farsen - størrelsen er ikke afgørende. Men i dag blev det til Ingrid Marie æbler - det er et meget kraftigt æble, der både er syrligt - nogle gange meget syrligt, men også med en sødme, der opvejer det sure - og så har det den mest fantastiske flotte røde farve - der nogle gange farver frugtkødet helt pink
Jeg trænger i den grad til forår. Denne lille ret er forårfor mine øjne og gane. Laksetatar med spinat og grove croutoner150 gr helleflynder150 gr fersk laks150 gr røget laks6 dadeltomater1 bundt koriander1 bundt purløg6 spsk olivenolie2 limeSalt og peberSørg for at fisken er helt frisk og sig til fiskehandleren den skal bruges rå
Beklæd en springform med bagepapir. Hæld dejen i formen. Læg springformen henover bunden. Hæld halvdelen af cremen i springformen og læg herefter en kagebund
Beklæd bradepanden eller kageformen med tilklippet bagepapir. Fordel dejen i den foredeform. Skær dem i mindre stykker, og fordel æblestykkerne oven på dejen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.