Lækker smagfuld vegetarlasagne. Pastapladerne er blevet skiftet ud med squash og kødet ud med granuleret soya fra Soy4you, gør det anderledes og spændende at sætte tænderne i en lasagne og hvis man har lyst til at prøve noget nyt så er det her helt klart værd at spring ud i
I denne uge lavede jeg sprøde majspandekager med fyld af friske spinatblade, danske champignon, rød peberfrugt, forårsløg, hvidløg og lidt revet mozzarella
Jeg vil begynde at poste en opskrift hver mandag, som gerne skal give lidt inspiration til Meatless Monday - et internationalt fænomen, der har til formål at nedsætte kødforbruget
Det er nok egentlig mere et frokost forslag. Læs videre for at se opskriften. God morgen til jer allesammen, jeg er nok i fuld gang med at bage scones, cookies og andre lækkerier til min og Anne-Sofie’s virksomhed i minisamfundet på vores skole
Den er rigtig god hvis man vil prøve at spring ud i en lasagne uden kød, for kødet er skiftet ud med soy4you som er med til at give den lidt samme konsistens og fylde som hakket oksekød gør. Server lasagnen med forskelligt blandet salatblade 4 personer
Det er den ene dag på året, hvor vi markerer hvor vigtigt det er for os, at netop de personer vi holder af, kom til verden og dermed fik mulighed for at berige vores liv med deres tilstedeværelse
Jeg kom desværre til at forgribe mig på den,før jeg fik den fotograferet. 80 g pebermakrel, 80 g ærter, 100 g hokaido og 25 g DDV yoghurt koster kun 337 kalorier, fordelt på 26% protein, 15% kulhydrat og 58% fedt. 80 g pebermakrel, 80 g ærter, 100 g hokaido og 25 g DDV yoghurt koster kun 337 kalorier, fordelt på 26% protein, 15% kulhydrat og 58% fedt
Så kom det gode vejr endeligt og hurrafor det. desværre er det lige præcis denne dag, hvor kæresten starter på arbejde igen, men heldigvis er der tid til at nyde lidt eftermiddagssol på altanen, når han kommer hjem, og for mit vedkommende har jeg planer om at tage ud i byens parker og nyde det gode vejr og folkelivet
Smuldr fetaen over, og bland det forsigtigt i. Skær peberfrugten i små tern. Form farsen til kyllingefrikadeller, og steg dem i olie på en pande ved middel varme, til de er helt gennemstegte
Til gengæld har jeg både været på besøg hos Bibliotekarforbundet i København, jeg har været til min fars fødselsdag i Kolding og jeg har været på kursus i Herning - plus det løse
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.