J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
J. a. h. u. r. t. i. g. e. j. o. l. v. ,. m. n. s. d. p. k. f. æ. å. ). b. y. c. D. ø. O. S. 1. 0. %. (. 2. 4. N. I. 3. -. R. M. E. H. 5. ½. T. A. B. 7. P. Æ. *. L. _. é. V. /. z. x. 8. |
Her får du en ret, der er hurtigt at lave, og som er rimelig billig at fremstille. Kom madlavningsfløden, basilikum og ost i og rør rundt til osten smelter
Olie og salt tilsættes. Kerner og frø tilsættes. Form 10-11 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve mens ovnen varmer op til 200 grader
Brødet er rigtig godt at lave hvis man ikke lige har tid til at vente på et koldhævet surdejsbrød. Det er bedst bare at bruge en grydeske til at blande denne her dej
Nødderne finthakkes i en minihakker og vendes i til sidst. Hvis du laver kagen i god tid, så vent med at komme creme & frugt på indtil umiddelbart før servering
O. p. s. k. r. i. f. t. e. n. a. g. l. u. d. æ. y. ,. m. b. h. v. å. 1. /. o. c. 2. ø. 3. 4. j. E. (. S. q. ). J. H. T. 5. -. 0. D. 7. V. Æ. F. I. U. K. M. P
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.