V. i. p. r. ø. v. e. a. t. k. l. m. d. s. u. f. g. æ. o. n. ,. y. å. I. h. b. D. j. M. S. q. c. 2. 5. 0. O. N. Æ. 4. ½. (. ). K. H. J. C. L. 1. 3. /. T. F. P. A. B. E. w. '. 6. z. -. U. n l
Der har i længere tid været lidt stille her på bloggen. Vi befinder os derfor nu på en midlertidig mellemstation, hvor vi kun har de mest nødvendige ting (alt andet er opmagasineret), mens vi leder efter en mere permanent bolig
Alligevel vil vi gerne have traditionerne på plads. De lavede så brød torsdag aften, som man kunne købe og riste dagen efter, og efterhånden blev det specielle brød, hvederne, til en fast skik
Derfor må jeg næsten ugenligt forklarer mig selv at pizza ikke hører til hverdagen – i hvertfald ikke den hvide af slagsen, som jeg henter i en papæske nede på hjørne
de her boller er efter min smag allerbedst, mens de stadig er lune og serveres med et godt lag smør. Hveder er tit lidt tørre, kedelige og uden så voldsomt meget karakter, men det gælder på ingen måde for dem her
I. d. a. g. e. r. t. S. o. B. D. f. i. n. s. k. l. m. å. h. ". v. M. p. ,. u. (. ). æ. ø. -. H. w. b. 1. 2. 5. 0. /. R. c. F. j. 8. T. C. L. y. ×. E. P
Derfor denne opskrift på lun kartoffelsalat. Mængderne er udeladt af denne opskrift, da kartoffelsalaten kun er tilbehør til en ret, og det kommer derfor an på, hvad der ellers serveres til retten
Jeg har faktisk allerede flere opskrifter med spidskål på bloggen, som fx denne salat med æble, sesam og peanutdressing eller dette smørstegte spidskål, som er en af bloggens mest populære opskrifter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.