Smør karamelsauce på hver kage, fordel hindbærerne og drys med hakket hvidchokolade. hvidchokolade. Knus kiksene i en minihakker eller med en kagerulle og rør dem sammen med smeltet smør
Så er de klar til chokolademousse i midtenUdhul dine cupcake med en cupcake-udhulerFyld chokolademousse i hullet og dæk til med lidt af det overskydende kage
E. n. t. ø. s. e. u. r. i. l. K. b. h. a. v. d. g. o. ". S. y. C. p. c. k. ,. m. D. æ. f. j. -. 1. 2. 5. 8. 0. ½. x. R. w. L. q. P. J. B. ü. 3. M. T. å. V. F. 7. H. s l
Sjovt nok er jeg altid mest til chokolade, det er ihvertfald det jeg altid kommer til at købe hvis jeg er ude men jeg må indrømme at disse våde cupcakes slår dem alle
Hak den hvidechokolade til den ønskede størrelse og kom i dejen. Pisk æg, vaniljekorn og sukker til en hvid masse (dette er det eneste tidspunkt dejen piskes med luft, så pisk godt)
hvidchokolade. Bland mel, natron, cacao, bagepulver og det hakket mørke chokolade i. hvidchokolade. 50 g mørk 70% chokolade. hælde 1/3 dej i formen lig et stykke hvidchokolade i og hæld resten af fyldet i formen. 50 g mørk 70% chokolade
Chokoladecupcakesmed jordbærcenter – hvordan lyder det. Smelt kokosolie, smør og chokolade i microovnen ved svag varme, Bland resten af kageingredienserne i en skål og pisk godt med en håndmixer
Ellers er det et lag medhvidchokolademousse og et lag med jordbærmousse. HvidChokolade mousse. Bræk chokolade i mindre stykker og læg dem i en skål der tåler varme
Find din sprøjtepose eller en frysepose frem med den ønskede tyl. mørk, smeltet chokolade. Smelt din chokolade i et vandmad eller let i mikroovnen og tilsæt den så til dejen
Jeg bestemte mig for, at bruge vores gode chokoladecupcakes opskrift som bund for eksperimentet (så jeg var sikker på, at der i det mindste var en ting, der smagte godt) og fandt en opskrift på marshmallow frosting på nettet
Så er de klar til chokolademousse i midtenUdhul dine cupcake med en cupcake-udhulerFyld hindbærmousse og et helt hindbær i hullet og dæk til med lidt af det overskydende kage
Mini boller med banan og mørk chokolade. Ideen til disse startede med, at jeg stod og ville lave almindelige grovboller og havde en klase bananer liggende ved siden af min bageskål og tænkte "Hmmm, banan i en bolledej
Jeg hakkede hvidechokolade meget groft og blandede det med tranebærrene. Tranebær og chokolade blev hældt op i sukker-smør og lige kørt med rundt, hvorefter de tørre ingredienser kom med i
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.