Denne hvidløgssuppe er blid og cremet med den fineste smag af hvidløg. Godt nok er der mange fed hvidløg i, men smagen afrundes helt perfekt af den cremede flødeost
“Ajo Blanco” er en spansk hvidløgssuppe, som også af nogen blot kaldes for hvid gazpacho. Hen over julen har der været så mange andre ting der har fyldt i mit hoved, og derfor har jeg med lidt dårlig samvittighed udskudt at poste nogle af de opskrifter som jeg fik lavet
Endnu en god sommersuppe, nemlig kold hvidløgssuppe. 1/4 l olivenolievand6 fed hvidløg250 g smuttede mandler1/2 franskbrød opblødt i vandsalt150 g søde vindruer2 spiseskefulde vineddike brødet blødes op i en halv timei blenderen blandes brød, hvidløg og lidt oliehæld det over i en skålblend mandler med lidt olie, vineddiken, vand og saltbland det hele sammen i skålen og stil det i køleskabet i et par timerved servering kan man evt
Hvidløgssuppemed sprød baquette. Jeg har været ude at spise med Kirsten Thyrri og Leo. Klassisk Alsace kage med mandler og rosinerVanille creme og syltede blåbær
vand, salt, peber og et hvidløg med grøn top. Når panden er rygende varm er det på med æggemassen. bobler og der kan løftes op i kanterne helst med en træ spatel
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.