Jeg havde lyst til at strikke endnu en kjole. fordi jeg ikke er tilfreds med bærestykket i de kjoler, jeg tidligere har strikket (jeg tror, jeg har taget for hurtigt ud
D. e. n. I. Y. r. f. y. g. t. l. i. a. J. m. p. ,. s. o. d. k. j. å. ø. v. F. æ. h. M. L. b. -. u. (. ). N. U. B. 1. 4. c. 3. 6. +. =. 5. 0. H. *. S. V. é. G. K. P. A. T. E
Sidst jeg strikkede en babykjole, var jeg ikke helt tilfreds. Den slags irriterer mig, så selvom kjolen blev brugt, havde jeg lyst til at lave en ommer
J. e. g. h. a. r. l. v. t. n. k. j. o. i. B. ø. f. d. b. (. K. u. m. s. =. å. æ. '. p. ). H. S. 2. 0. P. y. D. 8. 6. 3. ½. ,. M. I. w. A. c. z. 1. x. Y. O. -. é. 7. C. T
O. s. c. a. r. u. d. e. l. i. n. g. f. o. t. ,. j. k. m. h. v. ø. p. å. w. b. J. -. y. P. 1. G. R. L. 9. 2. A. H. 5. 3. C. D. 0. 4. M. W. V. K. E. 6. T. F. 7. z. 8. N. I
Eller du kan vælge en Schubert Sauvignon Blanck fra New Zealand som er særdeles velegnet til asparges – hvis du vælger at servere asparges til – som jo har en syre der ikke går til en hvilken som helst vin
Jeg tror ærlig talt, at vi en dag bliver nødt til at lave en "chokoladebolle" dag, så vi kan smage hinandens, og finde frem til, hvilken en der er tættest på, for vi nærmer os altså Slotsbagerens ret meget efterhånden
Prøv dig frem med smagsvarianterne, og smid gerne en kommentar nedenfor om, hvilken variant, du har afprøvet, og hvordan du bedst kan lide dine dadelkugler
Tænd oven på 175 grader varmluft (alt efter hvilken ovn du har)og sørg for at den er godt varm. 1. Start med at hakke dine nødder (gerne lidt groft) og put dem i en skål
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.