Og det helt uden brug af en ismaskine og omrøring under frysningen. chokoladeis, hasselnøddeis, nederst fra venstre, chokolade/mint is, lakridsis, kirsebæris (undskyld at der er spist af de to i midten inden jeg tog billeder)
Crumbles er en klassisk engelsk dessert, der kan varieres i det uendelige. Jeg har her brugt nye danske rabarber, frosne hindbær og en "topping" med havregryn og mandler, der giver et godt knas
Rabarber er virkelig lækre og smager fantastisk, især i desserter og bagværk. Hvis det er en stor banan, kan du tilføre lidt ekstra mandler/kokosmel/havregryn, for at din crumble bliver tilstrækkelig fast i konsistensen
D. e. t. v. a. r. n. y. å. s. d. i. 2. 0. 1. 3. ). o. k. l. c. 9. p. u. ø. b. m. ,. æ. g. f. w. B. h. L. F. /. S. U. O. 5. 6. H. -. 8. 7. C. T. Y. P. (. z. R. M. x. '. q. 4
Solskin og forårsvejr indbyder til lækre is. For nylig stødte jeg på nogle, der havde lavet deres egne frosne kiwi-is og tænkte derfor, at jeg ville prøve noget lignende
Lækker hjemmelavet cremet mango is i vaffel, med hjemmelavet jordbærguf. Det er noget der giver en minder tilbage til barndommen når mor lavede hjemmelavet isvafler, dog var det ikke med mango den gang, men en klassiskflødeis der kom i
Så har jeg lavet endnu en omgang hjemmelavet sunde is. Denne gang har jeg lavet nogle meget søde små is, så hvis man er til søde sager, af dette lige dig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.