350 gram rabarber skåret i små stykker ca 1 cm. Vend 2/3 af rabarberne i dejen og kom det i en beklædt springform 20-22 cm. Drys de resterende rabarber hen over kagen og derefter bages kagen i 40-45 minutter ved 175 grader. 350 gram rabarber skåret i små stykker ca 1 cm
Rabarber. Hæld dejen over rabarberne og bag kagen i ca. INGREDIENSER (6-8 personer). 400g rabarber (renset vægt). Skær rabarberne i 5mm tykke skiver og fordel dem direkte i tærtefadet. FACEBOOK 6-8 personer. 400g rabarber (renset vægt)
En personlig og sundhedsrealistisk blog om min passion for løb. Danmarks mest besøgte løbeblog, hvor jeg skriver om min løbetræning, mine målsætninger og mine erfaringer
-) og så er de første rabarber man trækker op bare de bedste, fordi man har ventet så lang tid. Stil det på køl og der er så den lækreste rabarbergrød, spis den med fløde eller vanilje is
-). Marengstopping. Den har jeg bagt nærmest hvert forår og også flere gange resten af året, da den er lige god om man bruger friske rabarber eller rabarber, der har været frosne
eller den kan nydes som jeg gjorde med sukker-lagefrugt og en drys chokolade. Bag marengsbunden midt i ovnen til den er sprød udenpå og en anelse klæg inden i (eller bag videre til den er helt sprød og knasende) – min fik ca
Imens blander du de resterende ingredienser til crumble-låget. Jeg har her brugt nye danske rabarber, frosne hindbær og en "topping" med havregryn og mandler, der giver et godt knas
Har du prøvet at lave en omgang rabarber sirup. Med opskriften på rabarber sirup i baghånden og en sjat af det i køleskabet kan du nemt og hurtigt lave dig den dejligste, søde og friske sommerdrink
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.