Det er naturligvis op til hver enkelt hvad man lægger vægt på, men for mig har mængden af ingredienser stor betydning, da jeg godt kan li at vide hvad jeg indtager
D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. å. v. g. h. l. y. a. d. b. ,. j. ø. m. -. æ. J. O. u. K. c. (. 4. ). 1. 2. H. F. 8. S. G. N. 9. 0. 3. I. 5. 6. 7. M. T. E. R. L
Det kan sagtens laves i en hvilken som helst ca. Hvilken type mel bruger du. Jeg har ladet mig fortælle at der efterfølgende har været noget debat om brødet på P4
Nedenfor deler jeg min opskrift på verdens bedste gulerodssuppe. Herhjemme er vi ihvertfald helt vilde med gulerodssuppen – som både er en god måde at få en masse grøntsager på, og så er den fyldt med masser af smag og krydderier fra blandt andet ingefær, spidskommen, hvidløg og cayennepeber og smager virkelig dejligt
You might be interested in this. Onsdagskagen blev i dag denne dejlige svampede banankage. Jeg lyver ikke når jeg kalder den for verdens bedste banankage
Verdens bedste brød – Det er en lidt stor mundfuld. Man kan jo nemt komme til at slå et større brød op end man kan bage, så måske skal jeg i stedet kalde det ”værtens bedste brød”
N. u. v. e. d. j. g. o. t. ,. a. i. m. s. b. l. n. æ. k. r. å. h. f. p. J. c. C. y. M. K. '. ø. D. O. S. Å. H. ). (. 2. 0. -. 5. 7. 1. 6. ½. %. R. T. I. E. F. 9. B. V. L. é
Jeg bager verdens bedste kanelsnegle. Intet mindre. "Hemmeligheden" er den lange hævetid. Hvis du er akut kage-trængende skal du finde dig noget andet at bage - de her er først spiseklar ca 2½ time efter du går i gang
Efter et veloverstået marathon er jeg klar til at dele endnu en god opskrift. Vi var til 40 års fødselsdag og min svigerinde havde lavet kage, masser af kage… En af dem var denne absolut perfekte gulerodskage
Her får du simpelthen den lækreste opskrift på brunsviger. Og så er den også så dejlig nem at lave. Jeg elsker virkelig brunsviger og har altid brugt en opskrift jeg har i en gammel opskriftsbog
Den bliver endnu mere blød og svampet, så for mig er det en win-win-situation. I går tog jeg hul på hele to fridage, da jeg jo skal arbejde i weekenden, så man kan jo sige at jeg nu holder weekend
Der bliver vist også plads til et stykke kage for der er i hvert fald efterspurgt et par kagebagere, hvorfor jeg skyndte at melde mig, da det ligesom var en opgave jeg nemt kunne overskue
Tænd ovnen på 175 grader. Smelt smørret. Pisk æg og sukker sammen til en luftig æggesnaps. Bland alle tørre ingredienser sammen og rør dem i æggesnapsen sammen med smørret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.