Jeg er voldsom fraværende fra blogverdenen for tiden. og udsigttil fjord og fjeld. Det er af den simple grund at viplanlægger at flytte tilbagetil Danmark i løbet af sommeren
Det erikke nogen hemmelighed at det jeg er bedst tili et køkken erdesserter og kager. Men jeg kan også lave aftensmad – igen, det skal være så nemt som muligt
En af de kager som min mor bagte til hendes fødselsdag var en helt klassiskmazarintærte. Mørdejen rulles ud og et tærtefad beklædes med dejen, hvorefterkanterne "skæres" rene
Tidenflyver afsted og jeg har ikke meget tidtil bloggen. bagepulver. lidt salt. Det skyldes at jeg lige nu har kastet migover vores lejlighed, der skal ske noget
Men jeg er ret sikker på, at mincitronmånesmager bedre end den citronmåne, du finder på hyldenisupermarkedet, for hvor mincitronmåne består af lækre råvarer og … dadadaaaa citron … så erdervist en del essenser, koncentrater, E-numre osv
Men, men, men, da kagen først kom på bordet, og første bid var i munden, var de skeptiskeminer lagt på hylden, og den velkendte kagebegejstring fundet frem
Når man har gæstervil man jo altidgerneservere en lækkerdessert og når man lige har købt hus har man altid mange gæster Jeg erderforsuperglad for mitsukker- og glutenfrie køkken i denne tid
Man kan riveblandingen ned fra hylden, købe en pakke gær og efter ca. Det hererikke en opskrift på surdejsbrød, men derimod en anmeldelse af et nyt produkt fra AMO som netop er “Surdejsbrød”
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.