Kom lidtoliei en lille wok eller på en dyb pande. Kyllingi karry er blevet en rigtig populær ret herhjemme, og så kan det laves forholdsvisthurtigt og nemt
Start med at hakke løget og svitse det i en spsk oliei en stor, dyb pande. Jeg er vild med pastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingrediensernei køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet med pasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
For nogle uger siden havde jeg lyst til at lave nogen slags for madtærte. Jeg kiggede derfor bare i køleskabet og lavede en tærte ud fra de ingredienser jeg fandt der
- og lidt nutella som topping Godt nok er der ingen fedtstof i, men derimod en anelse sukker. Hvad pokker - vi skal jo have lidt sukker - især her efter weekenden, hvor mandagens energiniveau (eller mangel på samme) måske lige trænger til et ekstra pift
- og ganske anvendeligForikke nok med at du kan variere mellem salt, sød eller stærk lakrids, så er det nemt og overskueligt at givesigi kast med, og så smager det bare fantastisktilrigtig mange lækre ting
Blend havregrynene finti en foodprocessor og bland dem derefter sammen med melet. Bland alle de andre ingredienseri med hænderne, så det blivertil en let smidig dej
Derimod smelter jeg en forholdsvis stor portion, kommer i en mindre og bred dyb skål, hvor jeg derefter kan tage min flødebolle og hurtigt dyppe ned i chokoladen, dreje den rundt, og komme tilbage på bagepapiret, hvorefter den pyntes
Det er ikke nogen hemmelighed at det jeg er bedst tili et køkken er desserter og kager. Og det er heller ikke nogen hemmelighed at det gerne må være så nemt som muligt
En af mineyndlingskager er helt bestemt kanelsnegle med masser af smag og gerne lidt snasket. Det værste er sådan en tør snegl som ikke smager af noget
I aftes blev det til denne nemme, men utrolig velsmagende og tilmed sunde ret . Hele tre gode ting på én gang - Så er der faktiskingenundskyldning for at lade være
Dyb hver kyllingestykkei æg, så i mel, så i æg igen og derefter i den dejligekrydderiblanding. Kyllingebrystfileter skåret imindre stykker, og vendt idejligt krydret rasp, ost, bacon og stegt dejligt sprød
Det gik op for migisidste uge at jeg slet ikke har delt minyndlings pesto her på bloggen. Nogle af ingredienserne har ændret undervejs, og er nu endt ud i denne skønne og smagfulde pesto
- endda de bedste af sin slagsAltså lige efter Slotsbagerens versionnaturligvis (Til de af jer, som ikke kender denne lækre bager, så er Slotsbageren er en lille bager her i Aalborg, som ganske enkelt laver de lækreste, største og blødeste chokoladeboller, og denne variant er ret tæt på et perfekt match)
Her kommer en helt simpelopskrift på praktiske og supergode karklude i bomuld. Opskriften kan nemt redigeres, hvis du ønsker den større eller mindre, aflang eller lignende
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.