runde lagkager, og at fyldet ikke er alt for flydende for det skal kunne bære store bunde. Jeg er bare altid i tidsnød og snyder mig derfor til at lave en stor
Drikkevarer. Ostebord med forskellige oste efter eget valg. Fødselsdagsbrunch 6-8 personer. Koldt bord. 1 tomat/mozzerellasalat (tomat, mozzerella, purløg, rødløg, olivenolie)
Når der ikke længere ligger skum øverst i gryden, skuer du ned for varmen. Jeps, det gik min mor og jeg ihvertfald ud fra, da vi for lang tid siden skrev denne opskrift ned sammen på en ordentlig omgang tarteletter med høns i asparges MUMS
Det vil vi gøre med resterne, for selvfølgelig var der rester – jeg har det med at overvurdere gæsternes appetit – men hellere det end det modsatte, ikke
Som du kan se på ovenstående eksempel, er der utrolig storforskel på, hvor meget energi du får pr. Formålet med dette indlæg, er altså at guide dig, til ikke at blive snydt af en varedeklaration, og kunne se udenom det, fyrtårnslyset peger på
I. d. a. g. e. r. t. s. o. b. D. y. j. ,. v. h. (. u. f. ). i. å. k. ø. n. p. l. m. æ. J. M. B. -. E. O. V. C. H. 2. 0. ½. 1. 5. R. Æ. 6. 8. L. S. c. 3. N. . 7. F. "
Dog holder det mig ikke altid fra at spise usundt, men når jeg så gør, dukker der en lille ond stemme op i mit hoved, som prøver at fortælle mig, at jeg nok skulle spise en gulerod i stedet for
Nu har jeg snakket varmt om rabarber i et par indlæg efterhånden, så der kan ikke herske tvivl om jeg elsker rabarber i alle dens former - bortset fra én
) har en høj disciplin, må jeg indrømme, at der skal andre til for at presse en. Ergo skal jeg altså gense en dejlig by, men selvom der er fest, hører du mig nok ikke synge hurra, hurra undervejs
Der var simpelthen ingen sammenhæng mellem pølsen på reklamen og virkeligheden,som tydeligt afslørede nogle småbitte minipølser og ikke, hvad vi forstår ved en rød pølse
Ha fisken i en ildfast form og hell over sausen. Fiskegrateng600 g fiskefilet3 ts provancekrydder2 ss eddik50 g smør3 ss hvetemel4 dl melkSalt og pepper1/4 - 1/2 ts revet muskatnøtt1 - 2 ts finrevet appelsinskall1 ss dijonsennep100 g revet parmesan 3 egg50 g strøkavringSett ovnen på 200 graderKok fisken i godt saltet vann tilsatt provancekrydderet og eddik i 5-7 minutter, eller til fisken er kokt
På grund af overstående, bør vi derforikke være så fedtforskrækkede, som nogle går rundt og er. Sådan har jeg det heldigvis ikke længere, og det er der en meget godt grundt til
Gratineringsost (vi brugte Fløde Havarti med stor succes). ) Og jeg kan faktisk ikke huske, hvornår jeg sidst har lavet koteletter i fad (om nogen sinde)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.