I løbet af bogen for de ofte serveret ragout både som morgenmad, frokost og aftensmad. Oksekøds ragout bliver nævnt et par gange i bogen i forbindelse med morgenmad
I går fik vi okseragout og jeg har aldrig prøvet at lave den i ovnen før. OkseragoutHele portionen indeholder 18 propoints400 gram oksekød i tern2 løg2 tsk olie2 laurbærblade3 dl oksebouillon2 ds hakkede tomater1 tsk rosmarin150 gram ærterTænd ovnen på 220 grader
Mange kalder frikassé for en ragout, og det er i og for sig også rigtigt. Frikassé er en lys ragout og betragtes på grund af sin lette og lyse smag og farve som forårsmad
Jeg har jævnligt lavet ragout på denne måde gennem årene som veganer, og jeg må på ærlig vi erklære den for langt overlegen smagsmæssigt end den animalske version
Lammeragout behøver ikke at tage en evighed at tilberede. Til denne lammeragout vil vi anbefale at du bruger lammebov eller lammeculotte som begge dele egner sig godt til gryderetter – og ragout er jo som bekendt en gryderet
Der har været stille lidt længe her på bloggen, men her får i lige en lille nem opskrift på en lækker ragout med oksekød og hvide bønner, som jeg lavede i går
Godt til pasta, pizza, ragout (gryderet), i sandwich osv. Skyl persillen godt og ryst den tør. Hak den. Skær citronskal af en halv citron i splinter, således ad så lidt som muligt af det hvide kommer med
På de lokale indianeres sprog betyder quinoa “moder korn”. quinoasalat m. pestodressing. ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Gør det selv indianer kostume (Video). Chokolade Macarons med Dulce de Leche fyld. Hold da op det er med at holde tungen lige i munden, når de små djævle skal laves
Dampet laks med sauce verte og fransk ragout for madelskereDessert. Dampet laks med sauce verte og fransk ragout for madelskereDette er en helt igennem vidunderlig ret og er med de super delikate artiskokker - efter min mening - en af de skønneste repræsentanter for det franske køkken, som absolut er en lørdag aften værdig
En kroket er lavet af ragout, dvs kogt kød og kartofler, afkøles og rulles som en kort tyk pølse i rasp, afkøles endnu en gang og dyppes i æg og rulles i rasp igen, derefter frituresteges de
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.