Indisk giver begge dele og her får I lige en opskrift, på en af de ret så velykkede udgaver. Jeg serverede med hjemmelavede Naan der blev til på følgende vis
N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
Server gerne med ris, naan-brød, friske koriander og lime. Hvis jeg skulle vælge et yndlingskøkken, ej okay ét vil muligvis være umuligt, men hvis jeg skulle sige én af mine favoritter, så er det helt klart indisk
Denne her suppe er afgjort en af de bedste supper, jeg længe har lavet - og så er den super sund. Jeg har tidligere lavet en karry-linsesuppe, men denne her udgave overgår den langt i smagsoplevelse
perlebyg, ris eller naanbrød. Det var simpelthen så hyggeligt at sidde der i mørket med hver vores skål varmende indisk gryde og snakke om løst og fast
Indisk mad er en af vores favoritter - al den smag og lækkerhed er da ikke til at stå for. Engang i løbet af ferien kastede vi os derfor over at lave butterchicken, og hold op hvor smagte det skønt
H. o. s. e. l. k. r. v. i. n. d. m. a. ,. g. t. (. æ. p. f. J. O. ). å. h. b. ". D. R. y. ø. S. u. c. -. 4. V. N. 2. T. I. P. B. j. L. C. 8. 1. ½. x. à. 0. 3. /. 5. 6. F. 7. é. 9. G. Y. E. A. r l
Smag til med salt og server i dybe skåle med masser af koriander på toppen, kølig agurkedressing, samt godt hjemmebagt naanbrød Klik og se hvordan jeg laver opskriften på video her >>
indisk linseret med søde kartofler og chili. . ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Jeg lavede denne indiske suppe med varme krydderier og håbede på at den kunne give lidt varme. Sikke en skøn weekend det har været og hvor har vi trængt til sol og lidt varme
Det traditionelle indiskeNaan brød der normalt laves i en tandori ovn hvor dejen klaskes på siden af en opretstående stenovn og medmindre man er indehaver af denne ret store indiske ovn må man tænke alternativt og samtidig opnå den hårde varme som tilbereder brødet ved høj varme og kort bagetid
J. e. g. f. a. n. d. t. i. s. k. v. r. -. l. æ. b. m. u. W. o. å. j. p. ø. D. ,. c. h. O. q. I. V. y. K. 2. 1. 0. ½. (. ). 6. 5. F. U. 8. S. 3. H. 4. T. 7. z. s g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.