Jambalaya – i en økonomisk overkommelig version
Dalsgaard i Skivholme
Dalsgaard i Skivholme
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Nærmest som en slags sydstats-risotto og en af de der ‘one-pot-suppers’, der er så nemme at have med at gøre – også når der skal ryddes op bagefter.
  • Når jeg kalder den økonomi-jambalaya, skyldes det, at der i de originale opskrifter skal krydrede pølser, kylling, hummer og rejer i. Det dyre springer vi over til en hverdagsret og holder os til de to klassikere: kylling og bacon.
  •  
  • Til to sultne personer skal man bruge
  • 250 g kyllingebryst skåret i tern
  • 1/2 pakke bacon i tern
  • 1 stængel bladselleri
  • 1 stor porre
  • 1 stor gulerod
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 dl ris
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 spsk farin
  • 1 tsk Sambal Oelek – og salt efter smag
  • Vand

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.