Beklager at jeg har været lidt sløv til at få det skrevet på det sidste. Det startede fordi jeg efter sidste indlæg, fik en periode med meget ondt i bækkenet, og jeg kunne faktisk ikke rigtigt andet end at sidde i min stol
Jeg beklager, at der har været lidt stille fra min side på det sidste, men jeg har simpelthen haft så travlt med lektier, træning, en smule arbejde, lidt AT-synopsis (gymnasiet er fyldt med fancy forkortelser), og hvad hverdagen ellers byder på
Jeg blærede mig i går med den bombe af en kage, jeg lige havde bagt – uden at dele opskriften. Jeg lavede den første gang til en julefrokost for mine triathlon-buddies sidste år – med ret stor succes
Og så tillader jeg mig at kalde det sundt chokoladepålæg, idet der hverken er sukker eller mel i. Og jeg har lige opdaget, at hvis man triller kugler af det, og dypper dem i chokolade, så kan det også bruges som trøffelmasse
Igår var der gang i Weberen herhjemme og imens Grill Bill kreerede en mixed grill platte af rang, tog jeg mig af tilbehøret som bestod af fyldte tomater, grillede grøntsager og bagte kartofler med fetadressing
Men da jeg desværre for tiden ikke har en eneste bageform i huset, gik jeg derfor på jagt i det lille køkken efter både mulige "bageforme" og ingredienser til lidt bagværk
Første gang jeg smakte en versjon av dette var i syforeningen hos min kusine. Det jeg elsker med slike retter er at man trenger kun et par hovedingredienser, som ost og chips, og så kan man ha det krydderet og den mengden man ønsker og tilbehøret likeså
Min far og jeg havde super længe talt om at lave hybenmarmelade og en solskinssøndag kom han forbi med en posefuld friskplukkede hyben fra Nordsjælland
Opskriften på denne jordbærtærte lavede jeg sidste år, og den var et kæmpe hit. Umiddelbart har jeg ikke været helt tilfreds med vanillecremen, hvilket ligger til baggrund for, at jeg først giver opskriften til jer nu
Så nu vil jeg også gerne give min vision. Her er jeg helt enig. Jeg har lånt 7 bøger om kager og brød på Aalborg bibliotek og efter noget research gik det op for mig, at der er mange forskellige meninger om, hvordan et foccacia brød skal laves. Jeg har især kigget meget i Mette Blomsterberg's skønne klassikere og Meyer's bog om brød, og de påpeger begge to, at tippo 00 mel er bedst i denne form for brød. Jeg fandt 1 kg tippo 00 mel i min lokale Netto til blot 10 kr
Jeg elsker banankage, men synes godt, de kan blive lidt klæge og meget søde. Og derfor havde jeg lavet nok verdens bedste og mest luftige nutellafrosting til at pynte med
Der har været stille på bloggen noget tid og det beklager jeg. Jeg er faktisk lidt stolt. Jeg har mange jern i ilden og alt for lidt energi grundet det piskesmæld jeg pådrog mig tilbage i januar 2015
Jeg blærede mig i går med den bombe af en kage, jeg lige havde bagt – uden at dele opskriften. Jeg lavede den første gang til en julefrokost for mine triathlon-buddies sidste år – med ret stor succes
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.