Skindet bliver ikke sprødt i CrockPotten, så hvis det er sprødt skind, du er ude efter, må du smide kødet i et ildfast fad og ind i ovnen et par minutter… Menjeglover dig, kyllingen er så saftig og mør, at du helt glemmer idéen om sprødt skind
Ingrediens listen i brødet er meget simpelt, der ikke noget som falder mig for øjnene, andet end den indenholder både sukker, glukosesirup og maltodextrin, så vi har med lidt meget sukker at gøre, dog kenderjeg ikke forholdende i et ¨nomalt¨ rugbrød, men med min
Selve konkurrencen blev desværre lidt forsinket så jeg nåede kun at være med til at bestemme vinderkagen, så måtte jeg smutte ud af døren, for at nå min næsten aftale, så jegkender kun vinderkagen, ikke bagerneder stod bag, men den smagte dejligt
Hentet sin bror fra skoleHentet sin mor fra uddannelseBagt lækre chokolademuffins med glasur og "discokrymmel" til man kommerhjemJegelsker hende - Min datter
I. n. g. e. t. i. ,. m. f. å. r. d. h. l. é. æ. -. ). S. o. j. s. k. v. a. p. y. D. u. R. b. H. (. E. Y. M. 6. 0. J. A. O. ø. ". K. 2. 7. 5. 3. L. P. C. z. c. 4. F. B. G. 1. N. 8. /. V
Men især efter mine juicefaster, hvor jeghar haft lidt svært ved at gå direkte på kød og så føle mig nok mæt, så har dette været nogle sjove eksperimenter at begive mig ud i
Krydderier (jeg brugte Urtekrams Thaikrydderi – men brug det, du har lyst til). Så jeghar fulgt Römertopfens (også kaldet stegesoens) renæssance med en vis undren
Jeghar spurgt Maria fra Vanløseblues og fået lov at dele opskriften med dig, så herer den. Så anbefalerjeg bloglovin, som hver dag sender en mail med oversigtover nye blogindlæg på de blogs du følger
D. e. t. r. v. i. s. n. g. h. m. l. d. ,. a. j. k. ø. o. y. å. f. p. u. V. B. b. æ. J. ). K. c. S. 3. 0. ½. I. T. -. R. /. M. H. C. 1. (. 2. 5. F. L. N. 6. 7. 8. E. +
Nemt, billigt og velsmagende – og til at lave af noget, man som regel har i fryseren. Dressingen kan varieres – til nogle grøntsagerer det godt med lidt Dijon sennep i – men brug aldrig sennep sammen med babyblade – de klasker fuldstændigt sammen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.