Har sidenhen fulgt hendes opskrift til punkt og prikke, med mindst ligeså godt resultat. Hak alle nødder i en minihakker eller den gammeldagsmåde med kniv i skærebræt, bland med smeltet smør og vanille
Denne opskrift på chokoladeganache er virkelig lækker både i desserter og kager. Jeg har valgt at tilføje lakridspulver i min opskrift, da jeg synes kombinationen af chokolade og lakrids smager helt fantastisk
Når jeg laver fyldte chokolader vil jeg altid gerne prøve noget nyt, men det ender altid med at jeg vender tilbage til det jeg har prøvet mange gange før, både fordi det virker og fordi det smager skiii godt
S. i. d. s. t. e. f. r. a. g. h. v. C. n. ø. l. ,. o. p. j. å. æ. k. m. y. D. u. H. b. c. (. ). J. F. A. B. 2. M. 6. 4. 3. 7. 5. 1. 0. T. P. V. -. L. ½. I. O. 8. 9. R. N. z. ". U. E. /. G. w. Y. &. '. ñ. é. Ø
N. u. e. r. d. t. f. h. å. n. v. a. æ. o. g. l. s. i. ,. j. k. m. p. b. c. D. I. ø. V. C. y. S. M. O. K. A. w. J. ). (. 9. 4. 3. 7. 5. 1. 2. E. W. -. R. H. 8. 0. ½. B. P. F. L. 6. /. G. Ø. Å. ". é. %. k g
Den kan varieres i tusinder, og dette er en basis opskriftmed lidt mindre sukker og smør end normalt, og jeg bruger den altid, når jeg bager banankager
Den startede med at være ganske lille og diskret, men efterhånden er den både stor som en almindelig busk, og har samtidig sendt sine grene afsted op i de træer der står nær ved
M. i. n. m. o. r. h. a. v. d. e. l. g. s. t. c. D. E. T. k. p. b. ,. å. j. ø. J. f. u. æ. B. H. G. 1. 4. 0. C. 2. I. 9. ½. 3. F. P. y. V. -. 8. 5. L. (. ). 6. 7. S. R. N. /
Opskriften var en succes og selvom det tog lidt tid, så var det klart “besværet” værd… Disse macarons er nemlig lavet på en italiensk marengs, så man skal have gang i en gryde og et sukkertermometer, men resultatet taler for sig selv og smagen er helt i top
Nøj hvor har jeg glædet mig til at dele denne alt for lækre brownie med søde kartofler og raw chokoladeganachemed jer, siden jeg lavede den sidste weekend
Den sprøde og seje marengsroulade med lakrids og stykker af mandler rullet sammen med den cremedeog intense chokoladeganacheog de friske jordbær passede bare rigtig godt sammen
Opskrift på en fantastisk og lækker mazarinkage med mørk chokoladeganache. Nu skal du igang med at lave chokoladeganachenog her skal du starte med at koge fløden op
Jeg var for nyligt med i smagspanelet i madbladet ‘Spis bedre’, hvor jeg blandt andet testede en opskrift, der mindede om denne – jeg legede dog lidt medopskriftenog ændrede lidt flere steder, så den blev helt, som jeg bedst kunne lide den
Den indeholder skjult avocado, som ikke kan smages, men som giver chokoladeganachen en skøn konsistens og bidrager med vitaminer sundhedsfremmende egenskaber
Del æggene og pisk blommerne lette og luftige med sukker. Jeg så de her super lækre kager for nogle uger siden hos , og jeg kunne slet ikke modstå dem, så da jeg skulle bage til min mors fødselsdag, måtte de bare være en del af repetoiret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.