Tag rugbrødene ud af formene og lad dem køle af på en rist. Kom knækkede rugkerner, hvedekerner, hørfrø og solsikkefrø i en stor skål sammen med vandet og surdejen
I dag kan jeg meget bedre se formålet med. Lad brødet køle helt af,. Mørkt glutenfrit brød. Malbymix kan bestilles over nettet og er ret nemt at arbejde med
Jeg har altid været vild med de fløjlsbløde, møre kyllingestykker i retterne på kinesiske restauranter, og jeg har altid troet, det var noget helt specielt kinesisk, de kunne på de restauranter
Herefter hældes chokolademandelmassen hen på et skærebræt beklædt med bagepapir (sørg for at skærebrættet har en størrelse så det kan stå i køleskabet)
s. k. r. u. e. t. n. a. f. m. i. l. o. g. å. b. d. I. h. v. B. H. ,. J. O. p. -. y. ø. æ. S. Å. P. z. é. (. ). D. j. K. 2. 0. 1. 7. 5. F. c. G. 3. E. M. L. R. 9. A. x. ". N. C. T. Ø. ½. 8. U. 4
Pensl den lyse dej med lidt æg og lig cacao dejen ovenpå. Derefter rulles dejen sammen til en pølse, der pakkes i film og ligges i køleskabet ca 1 time
Denne her variant er lidt grovere i sin struktur og jeg valgte også at bruge mørk øl i stedet for vand, men det kan du også eksperimentere lidt med hvis du vil have noget lidt lysere müsliboller
D. e. t. r. a. f. d. m. s. g. u. l. b. ø. j. h. i. o. å. n. k. ,. v. p. æ. M. y. J. -. c. T. I. 3. C. 4. 0. 1. ½. 2. S. B. E. G. 5. /. 6. (. ). H. L. K. R. V. 9. A. O. F. x. ". P. q
De fleste forbinder øllebrødmed deres barndom, måske endda noget mormor serverede. Læg alt i en gryde, kom vand, øl og kanel på og lad blandingen koge langsomt op mens der i ny og næ røres
I det her julebrød bruger jeg nisseøl som væske sammen med lidt vand. nisseøl eller hvidtøl laves som ofte med byg, sukker og gerne karamel eller chokolade malt, ligesom nogle af dem også har lakrids i sig
godt med hvidløg. Det hele røres rundt og samles med det mel/gryn du vælger at bruge. Panden varmes op med olie og du former små frikadeller og ligger på
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.