i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. (. 2. 0. s. a. m. e. n. l. g. t. k. r. )
I. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. H. j. e. m. l. a. v. t. c. h. o. k. d. r. n. s. g. b. f. å
Piskæggehvider og flormelisluftigti en skål, til der opnås en tyk og sej konsistens. Ganachen skal stå på køl i nogle timer før brug, kan laves dagen før
Indtilvidere tegner det i hvert fald rigtigrigtig godt. Første forsøg med macarons er nu overstået og det er bestemt ikkesidste gang jeg laver de lækre mundfulde
Det blev til lækre macarons med ganache af hvid chokolade og lakrids. I weekenden fik jeg endeligtidtil at teste den lækre macaron bagemåtte som KicthenOne har været så søde at sende
Og hvis du er bare halvt så glad for macarons, skipper skrå og hvid chokolade som jeg er, så bliver du simpelhen nødt til at gøre dig selv den tjeneste, at få kreeret disse basser i en hulens fart
Massen skal hvilei et døgn, og er derfter klar til at blive sprøjtet på macarons skallerne. Nu skal du bare fortsætte med at piske, tilblandingen er afkølet
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. M. e. g. t. s. ø. d. k. a. r. ,. m. n. f. v. u. p. l. o. y. å. b. C. 3. 0. -. 4. 7. 5. æ. h. 2. 1. F. /. j. c. P. T. S. B. D. L. 6. H. K. '. O
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.