Okse kødboller. Inspireret af Jamie Oliver lavede jeg til aften denne pasta ret med broccoli og pesto. Kartoflen skrældes, og snittes i meget fine skiver, evt med mandolin jern
Kold pastasalat med rød pesto. Den her pastasalat er sprød, sød og med bid i og er også rigtig lækker til når grillsæsonen starter eller på et buffetbord
De første par gange jeg smagte det, var jeg ikke videre begejstret, men efterhånden er jeg blevet ret så vild med dette alternativ til den almindelige basilikumpesto
vendes kødbollerne tilfældigt rundt i fadet og pensles igen med marinaden. Kødboller. Det asiatiske køkken er så fuld af smag og med hverdags ingredienser, kan nye smagskombinationer frembringes på måder der er svært i det vestlige køkken
- ikke med at have kødboller i fryseren (heldigvis), men med at købe dem færdiglavet. Hold eventuelt lidt tilbage med mælken, så din fars ikke bliver for lind
En pizza medmedpesto er en pizza medpesto – enkelhed er som altid kodeordet. sammen med spelt, kartofler og grønne bønner eller som ekstra smagsgiver i en minestrone
Jeg elsker hjemmelavet pesto, dem man kan købe, kan på ingen måde konkurrere med denne. Det gode ved pesto er at man kan variere den utrolig meget, lidt efter hvad man har i køkkenet
Her er en utgave med basilikum ♫. Pesto er en italiensk saus. Smak til med salt og pepper. En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.