Rør sukker, æg og bagepulver i og ælt mel i til dejen er smidig og slipper bordet / fadet. Det gør jeg, ved at veje bollerne når jeg former dem, og så er det, som du kan se på fotoet, ved at måle sneglene, når jeg skærer dem ud
Rør sukker, æg og bagepulver i og ælt mel i til dejen er smidig og slipper bordet /. Det gør, at de bliver færdigbagt samtidig, og der ikke er nogen, der skal skændes om at få den største eller mindste
S. y. n. e. s. d. u. o. g. å. ,. t. r. l. i. a. f. j. h. v. P. k. m. H. æ. p. I. 1. 0. b. D. 2. ½. J. ø. ). -. /. K. E. L. w. C. A. R. B. (. N. F. ". 3. x. c. M. W. G. 4. 5. V. 6. U. 7. 8. 9. =. O. #. z
Kom hindbær, flormelis, vanilje og stangen i en gryde, og giv det et lille opkog, pres derefter hindbærmassen gennem en si, så man får en pure uden hindbærkerner ( jeg fik lidt kerner med og det smagte alligevel lækkert)
Hvis du har en kagering/form, som du ‘støber’ kagen i, så sæt den om den nederste bund nu. Det hele kommes i en gryde og varmes op til det lige koger, mens du hele tiden rører i cremen
Kager ›. + lidt ekstra tilat smøre formen. Pisk æg, sukker og vaniljepulver til en luftig masse, og hæld så forsigtigt det varme smør i, imens der piskes
E. r. d. u. k. l. a. t. i. F. s. g. V. e. o. ). J. j. h. b. n. f. ,. p. y. m. /. æ. c. w. K. å. v. H. D. 2. 0. 1. T. U. C. (. 7. 5. 6. 4. ø. M. Æ. B. -. 8. P. I
Læg kuglerne på bagepapir og tryk dem til flade små cirkler. Kager uden mel og sukker. Tril dejen i hånden til 12 - 14 valnødde store kugler. Bag kagerne ved 200 gader i 15 minutter
To af mine yndlingskager i et, chokoladekage og tiramisu. På toppen er den lækreste mascarponecreme drysset med et tyndt lag kakaopulver og friske syrlige hindbær
Alle ingredienserne kan anskaffes i helt almindelige butikker og så er den nem at gå til. Lige nu går der et par håndværkere rundt ude i vores hus og arbejder, og jeg blev derfor enig med mig selv om, at de nok godt kunne klare sådan et stykke kage
Den smager præcis ligeså fantastisk som almindelig risalamande, og oplevelsen af at servere denne kage for sine gæster er helt speciel – Folk bliver så imponeret, for den er utrolig smuk
Hun hævder – altså venindens veninde – at hendes mormor har givet hende en opskrift, der til forveksling ligner denne, og der hedder kagen ’mockaruter’ (mokkafirkanter)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.