Fold kalkunbrystet ud i to flager. Et kalkunbryst 800-900 g (vægten er vigtig i forhold til stegetiden). Kalkunbryst, kalkunrulle, MS-kost, sclersekost 200 grader
Der skæres en dyb lomme i Kalkunbrystet - man skal dog passe på ikke at skære hele vejen igennem. 900 g - 1 kg kalkunbryst250 g frisk spinat200 g fetaost30 g tranebær2 fed hvidløg1 æglidt salt og peber60 g serranoskinke - eller anden lufttørret skinke3 dl vand1 hønseboullionterning1 dl piskeflødelidt kulør1½ tsk maizenaSpinaten dampes til den er faldet helt sammen - man kan også bruge frossen spinat, så skal der bruges 5 spinatkugler. 1 kg kalkunbryst
Hver uge laver jeg marineret kalkunbryst. Kalkunbrystet kan sagtens lægges i marinaden aftenen før. Kalkunbrystet lægges i et lille ovnfast fad med låg eller med staniol over
G. l. a. s. e. r. t. k. u. n. b. y. o. g. v. m. p. d. i. ø. (. 5. -. 6. ). 9. 0. 4. M. 1. 2. D. j. 3. æ. f. ,. h. c. O. å. K. S. °. 7. Ø. R. 8. P. V. E. %. F. g G
Kalkunbryst Æbler i tern Løg i tern Timian Smør Karry Salt Peber Rasp Mandelsplitter Kom smør på en panne og brænd karryen af , svits æbler og løg , salt og peber
Så vi har i længere tid snakket om, at vi ville prøve det med et kalkunbryst. Pulled Kalkunbryst. Kom kalkunbrystet i en stegeso eller et ovnfast fad, kom vandet i bunden
Kalkunbrystet og ananasskiverne skæres ud i tern. 1 kalkunbryst (du kan også bruge kylllingebryst eller svinekød). 1 kalkunbryst (du kan også bruge kylllingebryst eller svinekød)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.