Men i dag får I opskriften på en dejlig vinterret med gode vintergrønsager som porrerog kartofler. Denne uge har været en travl uge med ikke mindre end tre bogcaféer, som min kollega og jeg afholdte på tre forskellige biblioteker
Server medporre på toppen og evt. Når kartoflerne er møre tager du gryden af varmen og blender det med en håndmixer til du er tilfreds med konsistensen
Lad den blive godt sort på den ene side, så vender du den, lader den blive sort på den anden og så fremdeles til du står med en helt sort porre, som er sprød udenpå men helt lækker og blød indeni
Skrab kartoflerne ogkog dem møre (men stadig med bid). Lad dem herefter afkøle, inden du vender dem i en blanding af rygeost, fløde, hakket purløg, mynteblade og ærter
Creme fraiche røres med ost og karry og ananas saft. Hamburgerryg kan godt være lidt kedelig, når den bare er kogt, også vil jeg egentligt helst spise den kold
Server fiskene med det samme, med de gratinerede porrer/kartoflermed væde, og citronbåde. Skær i lidt grove stykker, skyl dem efter igen, og kom i fadet med kartofler
Er du træt af kogte kartofler og synes du altid det bliver det samme tilbehør du får til dit kød. Så burde du prøve disse super gode parmesan kartofler med basilikum pesto
Start med at skære bacon i tynde strimler og rist dem sprøde i en stor gryde, når baconen er sprød tages den op og lægges til side, behold fedtet i gryden
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.