Det indiske køkken forstår virkelig at benytte en masse krydderier i deres retter og det er virkelig en smags-oplevelse at sætte tænderne i sådan en ret her som tikkamasala
Garam Masala krydderi (fåes i asiatiske butikker). Start med at skære kyllingen i mindre tern og kom i en skål sammen med græsk youghurt, skal og saft af 1 lime, groft hakket hvidløg, finthakket chili, tomatpure, paprika, garam masala, gurkemeje og en god omgang friskkværnet peber og salt. 2 spk Garam Masala krydderi (fåes i asiatiske butikker). Start med at skære kyllingen i mindre tern og kom i en skål sammen med græsk youghurt, skal og saft af 1 lime, groft hakket hvidløg, finthakket chili, tomatpure, paprika, garam masala, gurkemeje og en god omgang friskkværnet peber og salt
Likevel, vi kommer alltid tilbake til TikkaMasala. Riv ingefær og bland med hakket hvitløk, gurkemeie, Garam Masala, malt koriander, spisskummen og salt
TikkaMasala. TikkaMasala, Chicken korma, Mango Chicken & Coconut/peanut chicken). KYLLINGEFEST. I ugens løb havde vi et par skønne gæster ovre til en super lækker men super nem omgang indisk “kyllingefest”
Tikkamasala sauce. Chicken tikkamasala er kylling, som bliver marineret i en yoghurtmarinade i 3 timer og bliver helt mør, så steges de på panden, imens sovsen laves i en anden pande
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.