En af mine yndlingskager er helt bestemt kanelsneglemed masser af smag og gerne lidt snasket. Smelt smør sammen med mælken i en gryde og lad det køle ned til ca
Fyld. De bedste kanelsnegle. Rør æble og marcipan med blødt smør, brun farin og kanel. Fyld. De har en dejlig smag og på ingen måde tørre, som kanelsnegle kan blive
Der står i opskriften, at de skal bages i små forme - det undlod jeg, da det ikke plejer at være et problem, når jeg ellers bager kanelsnegle, men denne gang med det resultat, at rigtig meget af smørret var løbet ud af sneglene
Dejen til sneglene er forholdvis simpel, men så er de fyldt masser af remonce, hvor jeg har vendt godt med revne æbler og marcipan i, der gør sneglene fugtige og får fyldet til at fylde mere – helt perfekt til brunch, eftermiddagskaffe eller som et sødt indslag om aftenen
Super lækre og svampede kanelsneglemed masser remonce. Der er ikke noget bedre end en lun kanelsnegl med masser af remonce og en dejlig intens kanelsmag
Kanelsneglene må ikke få for lang tid i ovnen, så bliver de tørre. Bland hvedemelet med kanel, kardemomme og vaniljesukker og rør det i mælkeblandingen
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Smelt nu smørret til fyldet og rør det sammen med den brune farin og kanel. I dag får I opskriften på de lækreste glutenfri kanelsneglemed mørk chokolade
D. i. s. e. k. a. n. l. g. r. f. y. d. t. m. æ. ,. c. p. v. o. å. ø. h. u. ). O. M. H. b. ". F. S. (. 1. 2. j. 8. 0. 5. K. /. 9. Æ. L. P. B. R. x. 4. C. -. A
S. å. f. i. k. j. e. g. b. r. u. t. m. n. y. ø. o. s. l. ). F. a. d. p. h. v. J. ,. æ. D. I. c. 1. 4. -. 5. 0. 3. (. H. U. K. ½. 2. P. T. B. L. R. M. 7
Men kanelsnegle er måske ikke lige det første man forbinder med sund mad. Det handler ikke om at opgive alt det “usunde”, men derimod at nyde det med måde
Pensl sneglene med æg eller fløde og bag dem i ca. Fyld. Rigtig lækre kanelsnegle, helt uden kanter. Fyld. De skal stå rimelig tæt, men der må godt være nogle små huller, det bliver fyldt ud under efterhævningen
J. e. g. r. s. å. m. t. v. d. a. n. i. l. b. k. ø. o. f. p. u. ,. h. æ. y. D. j. (. ). S. '. c. -. M. C. z. I. N. H. K. 1. 6. 5. 0. ½. 2. F. 7. E. T. R. U. Æ. B. L. P. V. A. G. %. ". O
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.