Gorgonzola, ser nærmest farlig ud, når man kigger på den bløde, cremede ost med blå pletter. Smør en ildfast fad med en smule olie og kom porrerne op i det
Jeg holder mig fra skidne æg, djævle æg, sild og hvad der ellers er som høre med til tradionelt påskebord, og det heller ikke påske pynt der fylder lejligheden, jeg nøjes med kage
Der er mange super lækre variationsmuligheder, men da jeg for første gang fik risotto medgorgonzola og pære i Italien i sommer, besluttede jeg, at jeg bare måtte genskabe retten
Læg en smule parmaskinke, så en klar gorgonzola og giv det en omgang med ukrudtsbrænderen, så den smelter lidt – alternativt kan det klares under ovnens grill
Gorgonzola findes både i meget milde og cremede udgaver og meget skarpe og hårdere udgaver. Vi spiser den gerne som en antipasto for eksempel sammen med den italienske pølse mortadella
Det har selvfølgelig noget at gøre med hvilke råvarer der er tilgængelige i de forskellige årstider, men jeg synes også at der på mit middagsbord tegner sig en tendens til at hive de tungere og mere rustikke retter frem, når efteråret lægger sit mørke og kølige tæppe over os
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.