Kartoffel-porresuppe – Tidligere – i de ”gode, gamle dage” – var supper kogt på ben eller kød. Således fik man klare supper med grøntsager – og måske kød – i, oksekødssuppe, hønsekødssuppe og lignende
Kartoffel-PorreSuppe eller Porre-Kartoffel Suppe er en mild og cremet suppe som de fleste kan lide. Suppe til at varme kroppen indvendig i den kolde tid
Jeg er stor elsker af rodfrugts supperne, og her er en af mine favoritter. Kartoffelporrer supper i en cremet udgave, men uden fløde og mælk, i stedet er der kokosmælk i
Server suppen med koriander, dukkah og brødsticks. Skær brødet i stænger og vend med olien. Fordel brødet på en bageplade og rist i ovnen ved 200 grader i ca
I sidste uge besluttede jeg mig for at lave en god gammeldags kartoffel-porresuppe. Er stor fan af rodfrugter, simre-retter og supper så lidt er der da at glæde sig over i denne kolde, mørke og våde tid
De kogte super bløde grøntsager er nu ubrugelige, men smag lige på den suppe du har brygget sammen. Kødet bliver skilt fra benene og op i suppen igen sammen med kokosmælken
O. g. s. å. a. d. e. k. l. n. r. 2. 0. 1. 4. m. t. o. i. j. u. v. æ. B. Å. f. ø. ,. b. y. M. h. p. D. -. c. H. S. F. W. J. (. L. I. ). G. C. 5. 3. V. P. T. K. E. w. q. '
Lad suppen koge på svag varme i ca 20 min. Lig linser i blød - vaskes grundigt. Snit alle grønsager og kom dem i en gryden svits det med spidskommen og hvidløg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.