Helt almindeligt, gammeldags kartoffelmos, bagt kartoffelmos, stegt kartoffelmos, gratineret kartoffelmos, kartoffelmosmed andre rodfrugter eller grøntsager i
Min livret er ganske enkelt alt, hvad der kommer medkartoffelmos. Mos og pisk kartoflerne – brug ikke elpisker, det gør mosen sej – sammen med smør og mælk
Du kan med fordel bruge helt almindelige røde linser i stedet for). Cremet kartoffelmos – fedtfri. Skræl kartoflerne, og kom dem op i en stor gryde sammen med linser, løg som er pillet og skåret i kvarte, hvidløg i skiver, og rød peber i små tern
Pas på med ikke at røre mosen så grundigt, så den bliver glat som en almindelig kartoffelmos. Herefter knuses kartoflerne med en grydeske, og blandingen røres rundt til en mos
Servér kartoffelmosenmed de ristede, sprøde skaller på toppen. Det var min mad-nørd-ven, Peter, der kom med de røgede kartofler – og også med forslaget om at bruge dem til mos
“De dufter af chips,” og han og hans legekammerat var vilde med dem. *Jeg brugte kartofler med skræl. Mos kartoflerne med en gaffel eller blend dem med en stavblender
Kom kartoffelmosen i en sprøjtepose og fortsæt nu med fyldet. Denne lille lækre sag blev inspireret af min søster, og resultatet blev simpelthen så lækkert, så selvfølgelig skal den deles med jer
Husk at kartofler, rodfrugter, brune ris eller pasta kun er tilbehør, til en fyldig ret med bønner, linser, kikærter eller kød og en stor skål grov salat, med nødder, olie og kerner til
Skær dem i grove stykker og læg dem i en gryde med vand i, så det lige dækker. Prøv en lidt sundere udgave af den klassiske kartoffelmos og lav den af søde kartofler og gulerødder
Tilsæt revet cheddar og rør sammen, hvorefter det smages til med salt og peber. Bland så bagekartoffel indholdet med grøntsagsfyldet og kom det tilbage i bagekartoflen igen og pynt med revet ost og bag dem i ovnen 10-15 minutter ved 180 grader
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.