Smelt fedtstoffet i en gryde og brun kyllingelårene heri sammen med hakket løg og knust hvidløg. Spæd med lidt af bouillonen og lad kyllingestykkerne småstege ca
F. o. l. k. ,. d. e. r. f. ø. g. t. m. h. i. n. v. a. j. b. s. æ. u. å. y. R. G. B. I. p. K. c. '. ). N. C. V. ". D. 1. 0. T. M. E. 5. O. ½. -. 2. J. S. (. 8. ¼. 7. 3. Æ. L. H. A. 4. w. ) l
C. i. t. r. o. n. f. m. a. g. e. l. d. j. J. s. y. ,. k. ø. æ. v. å. h. u. D. p. b. A. c. O. G. I. /. 1. 0. -. 2. 5. 4. 3. z. w. ½. E. x. F. P. S. H. N. V. T. M
- er der rigeligt af herhjemmeFor hvis du lige tager et kig på denne omgang billedespam fra dagen herhjemme indtil nu, så tror jeg snildt du vil kunne fornemme, at stemningen er helt i top, og at vi tror på vores danske drenge igen idag
Den her version kombinerer min basis take på den danske ret med græske kødboller, og er måske lidt for vild til oldefar, men er dog stadig frikadeller som han kender dem – ‘bare’ med et ekstra pift
Mange har haft problemer med at knække koden på den svenske opskrift og efter endnu en henvendelse i går, kontaktede jeg Minna og fik hendes tilladelse til at oversætte og udgive opskriften på dansk
Vi fik os sat og begyndte at studere menu kortet som afspejler det gode danske køkken. Lørdag formiddag og frokosttid, for en sikkerhedsskyld ringede jeg lige for at høre om der var et ledigt bord på Rådhus Kaféen
Har selv haft svært at ved finde opskrifter på nettet til den, så selvom jeg har skaffet mig bøger med opskrifter, synes jeg andre skal have muligheden til at finde noget på internettet
Befri mørbraden for sener og hinder og skær den i 3-4 cm tykke bøffer. Bank dem let med håndroden. Krydr med salt og peber og brun dem hurtigt i lidt fedtstof på en pande
Jeg kan godt lide at lave nogle af de gamle, danske klassiske opskrifter. Som altid er det sovsen, der får de klassiske opskrifter helt i mål, og det gælder også for en ret som benløse fugle
3 dl friske danske sommerbær efter eget valg - jeg brugte hindbær, solbær, ribs og skovjordbær drysset med lidt sukker. 3 dl friske danske sommerbær efter eget valg - jeg brugte hindbær, solbær, ribs og skovjordbær drysset med lidt sukker
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.