Kartoffelsalat med varmrøget laks
Mette Helenes blog
Mette Helenes blog
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Mødte denne kartoffelsalat på Klintebjerg Efterskole, til natmad, fint anrettet med lakserogn og groft brød…
  • 4 pers.
  • 600 g små kartofler
  • 200 g varmrøget laks
  • 1 syrligt æble fx Granny Smith
  • 1 1/2 dl creme fraiche 9%
  • 1 spsk god mayonnaise
  • 1 spsk æbleeddike
  • Salt og friskkværnet peber
  • 1 bundt purløg
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 potte brøndkarse
  • Evt. En spsk lakse eller ørredrogn
  • Groft brød
  • Kartoflerne koges så de lige netop er møre, pilles og afkøles.
  • Laksen plukkes i stykker.
  • Creme fraiche, mayonnaise og æbleeddike røres sammen og smages til med salt og peber.
  • Kartofler, laks og dressing vendes forsigtigt sammen med finthakket purløg og fintsnittede forårsløg.
  • Anrettes med brøndkarse og rogn…

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.