Men jeg gav mig altså i kast med en kartoffelsuppemedhvidløgog brugte følgende. Bogen er god fordi der er mange forskellige former for suppe, samt en tillægsside for hver suppe med forslag til variation af ingredienser - hvilket jeg synes er fantastisk da jeg ikke altid selv er så modig med at tilsætte andre ingredienser end dem der er skrevet i opskriften
Foråret er kommet med godt vejr ogdermed er grill sæsonen også igang. Hvad er bedre som tilbehør til bøffer og pølser end hvidløgsbrød, vi kender alle den version der købes på frost i butikkerne
J. e. g. f. å. r. i. k. l. a. v. t. m. n. d. o. ,. s. æ. p. u. b. ø. y. P. h. M. j. c. B. O. S. 5. -. N. ). D. K. (. 3. 4. 7. 0. 1. +. ½. 2. T. E. G. H. R. /. V. I. A. C. F. U. L. z. ) g
Det endte så alligevel med, at han vældig begejstret tog for sig to gange. Denne her suppe er afgjort en af de bedste supper, jeg længe har lavet - og så er den super sund
Server med forårsløg og brød. - Piskefløde til at runde smagen af med. Det gode ved denne suppe er at man hurtig mæt og mæthedsfornemmelsen holder lang tid, fordi linserne giver en god fylde
Denne ret er med grønne linserog grøn karry og selvfølgelig med masser af grøntsager. Hvis du laver en gryderet med grønne linser dagen før den skal spises, tager linserne smagen af krydderierne til sig
En cremet kartoffelsuppe fyldt med lækre grøntsager, krydderier og krydderurter. Varm olien i en gryde, og svits grøntsagerne sammen med chilipulveret – gem ca
Derefter lynsteges de små rejebasser i olie, hvidløgog salt. Hvidløg. De kommes på suppen med persille og creme fraiche, og så er det vidst ikke længere
Dette er en lækker, cremet og mild suppe, som er ultranem at lave. Det er en god idé at bruge frisk timian til suppen, da det giver den allerlækreste smag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.