Kikærtegryden er perfekt til det kolde og grå vejr som nu, den er fyldt med grønsager, varme krydderier, lækre kikærter og så er den oven i købet billig og super nem at smide sammen på en hverdagsaften
Inden det sidste indlæg fra Berlinerturen kommer der lige et lille indlæg med en opskrift, som var en stor success forrige uge da jeg var vikar som madmor i en vuggestue
For snart to år siden indgik jeg et samarbejde med Nordisk Tang, og var med lige fra starten med at inspirere danskerne til at lave opskrifter med deres fantastiske produkter, og dermed sætte dem tættere på deres vision -At få os til at spise mere tang
Kikærtegryde er en skøn krydret ret, der serveres med gulerodsris, dildsalat og yoghurtdressing. Og de kan desuden bruges til en hvilken som helst anden ret, hvor du ønsker at bytte almindelige ris ud med et sundere alternativ
Tilsæt olie, Tangsalt og de sidste to mel-typer og rør det hele godt sammen med en spsk. Ved at bruge Tangsalt, får du en helt unik smagsoplevelse, grundet dens indhold af Umami, som ikke findes i almindelig salt
Kog hummerhalerne i let saltet vand med dild og eddike. tang (købes ved fiskehandleren)Dressing. Kom de kogte hummerhaler en en skål med kold vand til de skal bruges
Så er det bare at gå i gang for den enkelte med at samle sin egen forårsrulle. Brug en lille tang (f. Enten går det i stykker eller også klistrer det sammen – begge situationer med dårligt resultat, for papiret kan ikke bruges
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.