Løgene skæres i mens i tynde, halve skiver, som klares i lidt smagsneutral olie i en gryde. Smid så kyllingen i en tagine, og lad løgene gøre selskab sammen med rosinerne, safran og vand
Steak med karameliseret løgog hollandaise - er en ret som kræver en smule forberedelse. Smelt noget smør og en sjat olivenolie på en pande (middelhøj varme) og sæt dine bøffer over - husk at krydre bøfferne med salt og peber
3. 3. 3. J. e. g. f. å. r. i. k. l. a. v. t. m. n. d. o. ,. s. æ. p. u. b. ø. y. P. h. M. j. c. B. O. S. 5. -. N. ). D. K. (. 4. 7. 0. 1. +. ½. 2. T. E. G. H. R. /. V. I. A. C. F. U. L. z. ) g
Svits løgog kartofler i ca. Kom suppen tilbage i gryden sammen med fløde, salt og peber. Blend suppen til den er jævn - enten med en stavblender eller i en almindelig blender
lave den som en klar suppe, men jeg kan bedst lide, når den er blendet og cremet. Suppen blev jævnet med lidt kartoffelmel og blev serveret med de kogte, ituskårne gulerødder sammen med brunede løgog evt
Rør olivenolien sammen med honningen og dryp løgenemed blandingen. Den sødme kan man spille op til og fremhæve med et dryp honning, lidt olivenolie og et drys timian
Derefter lynsteges de små rejebasser i olie, hvidløgog salt. Et par skalotteløg. De kommes på suppen med persille og creme fraiche, og så er det vidst ikke længere
Dette er en lækker, cremet og mild suppe, som er ultranem at lave. Det er en god idé at bruge frisk timian til suppen, da det giver den allerlækreste smag
Opskriften har jeg fra Valdemarsro - tak for den, og hvis man skulle have lyst til en anden kartoffelsuppe, kan jeg også stærkt anbefale den bagte af slagsen, som jeg tidligere har blogget om her
Skær løg i grove tern og svits dem i lidt olie. Tilsæt dem sammen med bouillon og krydderier. Hernede i Sydspanien er det også ved at være koldt om aftenen og så er det altså ved at være suppe-tid
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.