100 gram smør, blødt eller smeltet2 æg200 gram sukker2 dl kokosmælk1 tsk vanillesukker. 1 lille portion smørcreme, hvor du bruger ½ dl kokosmælk i stedet for ½ dl vand til sirup-en. 2 dl kokosmælk. 1 lille portion smørcreme, hvor du bruger ½ dl kokosmælk i stedet for ½ dl vand til sirup-en
Kom toppingen på de afkølede kager og drys lidt kokosmel på toppen. Vanilje cupcakes110 g stuetempereret smør225 g rørsukker, helst mørk2 store æg275 g mel2 tsk bagepulver 120 ml mælkkornene fra 1 god vaniljestangForvarm ovnen på 160 grader og kom 12 papirs forme i en muffinsform. Kokos/lime frosting60 g usaltet smør, stuetempereret2 spsk friskpresset limesaft250 g flourmeliskokosmel til pynt på toppeneller kom lidt i frostingenRør smøret og flourmelisen sammen og kom limesaften i lidt efter lidt
cupcakes i alm. Kokos/Passion Frosting. Vanilje Cupcakes. Pynt med kokos-flager og lidt revet lime-skal. 1/2 dl Monin Kokos Sirup (mere eller mindre efter smag). 1/2 dl Monin Kokos Sirup (mere eller mindre efter smag)
De lækreste og mest svampede Nutella Cupcakes. Opskriften er med Swiss Buttercream Marengs, hvilket jeg næsten altid bruger som frosting på mine cupcakes
I får lige en lækker opskrift på oreo cupcakes, som jeg har bagt i dag. Tryk frostingen ned i spidsen af posen og begynd at ‘glasere’ cupcakesne fra yderkanten og rundt ind mod midten
Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
Mandler, solsikkekerner, hørfrø, kokosmel og kakao hakkes fint i en blender eller minihakker. Trilles til små kugler, vendes fx som her i kokos og lakrids
I dag blev fredagskagen til appelsin cupcakes med chokolade frosting, og de blev rigtig lækre. Mine børn bad mig lægge opskriften på bloggen , for disse cupcakes skulle laves igen en anden gang
Der var en del som kommenterede, at mine fødselsdagscupcakes så fristende ud. Næste gang vil jeg forsøge en lignende frosting på chokolade-cupcakes, for det tror jeg vil være virkelig lækkert
F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. a. f. p. ø. v. j. 1. 4. L. C. H. k. t. m. D. ,. b. y. -. ). I. R. æ. c. (. K. 8. å. 6. 0. U. S. 2. 5. 3. %. /. h. T. N. P. E. 7. 9. g g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.