Smag til og drys med frisk koriander. Vend først rødspættefileterne i sammenpisket æg og dernæst i en blanding af kokosmel, citronskal, koriander, salt og peber
ristet brød, ananasringe kort varmet på en tør pande og tomater + salat til servering. For at få avocado ind i min kost, har jeg derfor brugt avocadoen i bagværk og altid serveret sammen med noget andet
Server gerne med ris til, jeg fortrækker jasminris og drys evt. Tilsæt brun farin og tomatpuré og rør det hurtigt sammen med grønsagerne og tilsæt ananassaften
Derfor er det måske også særligt den måned hvor jeg går lidt modsat med aftensmaden. Derfor sad jeg i forbindelse med madplanen og kiggede lidt på nettet efter lidt eksotiske eksperimenter og jeg faldt over konceptet med kokospaneret kylling
Skær kylllingekødet og ananasringe i tern. Sådan en gang vintervejr giver lyst til mad med varme og krydderier, så valget faldt på en gang kylling med karry
Man skal huske at lægge mærke til de små ting i hverdagen der giver glæde, så jeg vil drikke denne lækre orange smoothie med et smil på læben og nyde en min fridag… jeg er vild med det der vinterferie
Anret det på tallerkener med salaten først, to ananasringe, fyldet og så toppingen. Man kan vist godt sammenligne den lidt med den gode klassiske hønsesalat, dog er der ikke kød i denne her salat
Tag ananasringene op og vrid dem i hånden, klip dem i småstykker og put det i dejen. Min mor spurgte tidligere på ugen om jeg ikke ville bage min ‘berømte’ gulerodskage så hun kunne tage den med til afslutning på arbejdet, og selvfølgelig ville jeg det
Start med at skære ananasringene i små skiver. Du kender sikkert allerede metoden, med at fryse en banan overtrukket med chokolade, og du har en sundere og hurtig is
Ananasringe. Jeg blander gerne med lidt mandler, andre nødder og kerner samt frisk frugt, men det kan være lidt af en smagsoplevelse i sig selv, hvis man lige tør at spise lidt langsomt og virkelig smage på hvert enkelt af disse powerfulde og naturlige små vidundere
Tilsæt hakkede løg, hvidløg, karry og paprika, og svits med. tomatkoncentrat, steges med lidt. Tilsæt piskefløden, og lad den kog med den sidste halve time
Server retten med strimler af peberfrugt, tomater i både og ananasringe. Kog sovsen igennem og smag den til med 1 tsk salt og peber. 350 g ananasringe, friske eller fra dåseTilbehør
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.