Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinatog soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Fantastisk aftensmad på lidt over en halv time. Jeg laver sjældent kylling, da jeg hurtigt synes, det bliver den samme tørre, kedelige og smagsløse oplevelse
Andre opskrifter medavocado, som du kan finde her påbloggen. Jo flere gange vi smager en fødevarer, og bliver introduceret for den på forskellige måder, jo hurtigere vil vi tilvænne os smagen af den, ogmed tiden kunne lide den
Steg kyllingen i resten baconfedtet på panden, og krydr med salt og peber. Steg baconen sprødt på en pande, og læg det til side på et stykke køkkenrulle, som kan suge det overskydende fedt
Skyl spinaten grundigt under koldt vand, halver skalotteløgene og snit dem fint, det samme gøres med hvidløget, svits dem godt på en pande med lidt rapsolie
Opskrift påpastasalatmed kylling, spidskål og fennikel. Skær kyllingefileterne ud i mindre stykker, krydder med salt og peber og steg dem på panden i lidt olivenolie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.