Man kan selvfølgelig bruge andre bær end lige jordbær og hindbær, dog vil jeg sige at det passer rigtig godt med lidt syrlige hindbær ind i den ellers søde dessert
Kom i bunden af en springform eller bagering. Sæt i køleskabet og når bunden er stivnet kan man pynte med skiver af jordbær rundt i kanten (kan undlades)
jordbær Gammeldags koldskålmed æg og kærnemælk. Jeg er vild med den gammeldags koldskål som er med æggeblommer og kærnemælk, som min mor også altid plejer at lave den
Nyd koldskålen på en varm sommerdag, som morgenmad, aftensmad eller måske dessert. Server og pynt med mandler, müsli, kammerjunkere, friske bær eller andet lækkert
to spiseskeer til at forme isbjergene med og skubbe dem ned i koldskålen. Koldskål. lakridspulver med topPisk æggehviderne stive, hvorefter sukker og lakridspulver hældes i og piskes videre til det hele er blandet og stift
Server koldskålenmedjordbær, ristede mandler og evt. Smag derefter til med citron (personligt bruger jeg mindst en halv halv citron til - citronen gør underværker)
Spis altid mad med rå æg med det samme, eller opbevar det ganske kort tid i et køleskab. Vend forsigtigt jordbær i eller læg dem i bunke midt i hver tallerken
Kom enten hindbærsyltetøjet ovenpå chokolademoussen, eller top den øverste cookie med det. Lad dem køle lidt af igen på bordet eller en tallerken - og fortsæt med vanillecremen
Hvis du har problemer med konsistensen, så stil den i fryseren. Hvis du ikke har en ismaskine, kan du blende de frosne bær sammen med skyr i en foodprocessor
Så er isen klar til at komme i fryseren Det er nu vigtigt at røre i isen en eller to gange. De frosne hindbær i deres pose fik én på sinkadusen med kagerullen for at blive findelt
Kom din jordbærmousse i en sprøjtepose og fordel din jordbærmousse – med så lige en top som muligt – Du kan banke dem let mod bordet for at de sætter sig lidt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.