Koldskål er bare vildt lækkert, det kommer man ikke uden om, og jeg har serveret den til aftensmad i en skål med friske, danske jordbær ognogle virkelig lækre, sprøde kammerjunker - opskrift følger en af de næste par dag
Hæld piskefløden og den kondenseret mælk samt vaniljeekstrakten i en skål og pisk den, enten med håndmikseren eller på en røremaskine, til massen er en tyktflydenden cremet masse
De har noglesuper gode poser med udskåret grønt med krydderier og alt mulig sjov på. Jeg har en pose med frosne grøntsager i min fryser og en pakke kyllingbryst i køleskabet
-. I. T. A. L. E. N. S. K. C. R. O. Æ. M. D. G. Å. e. n. s. p. r. ø. d. b. u. m. t. l. y. i. g. f. ,. k. (. 6. o. ). Ø. J. 2. 0. h. v. 1. æ. a. c. F. Y. 3. 5. j. å. /. P. 4. V. 8
Jeg bagte den i min springform med bagepapir, men den kan sagtens bages i en alm. Nogle gange skal det bare være nemt, men stadig lækkert at sætte tænderne i
Problemet er bare, at den har mange ingredienser, som jeg normalt aldrig bruger, og derfor må jeg købe dem, selvom de sikkert ender med at blive for gamle, og kun brugt en sjældent gang i mellem
Pisk æggeblommerne sammen medvanillesukker. Rør sødemiddel i og smag til medcitronsaft. Jeg elsker koldskål, men den traditionelle version med almindelige kammerjunkere er noget af en kaloriebombe, så jeg prøver for tiden lidt opskrifter af
Jeg lavede en lækker søndagskage i weekenden – en cheesecake med smag af koldskålog rabarbercreme. Det lykkes rigtigt godt – den smagte så godt – blød cremet med sprød og sød bund, der gav godt modspil til den friske rabarber creme og rabarber top
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.