Som med de fleste ting, vil jeg altid kunne se fordele ved at lave sin mad fra bunden, og det samme vil jeg da anbefale med koldskålen, hvis du har tid og lyst
Fiber HUSK blandes op med vand og tilsættes i skålen sammen med rapsolie. Mange af de kammerjunker man finder i butikkerne indeholder enten smør, æg eller palmeolie – derfor laver jeg mine egne kammerjunker
Lad dem køle af inden du bruger dem og opbevar dem ellers i en tætsluttet kagedåse. Og så kan vi tage et tæppe med i skole og spise frokost ude på græsset
Dette er en blog om min hverdag, store og små begivenheder med lidt tekst og billeder. Jeg kan lide at lave kreative ting, ordne have, lave søde sager, tage billeder,drikke kaffe og mange andre ting
Lad dem køle af og servér sammen med koldskål. Skær pølserne ud i stykker på cirka én centimeters tykkelse og sæt dem på en bageplade med lidt luft imellem, da de flyder en smule ud
Opbevaring af de grove kammerjunker er altid i den gamle gule kagedåse, så når den kommer frem fra gemmerne er det tid for koldskål med hjemmebagte kammerjunker
Gennemskæres straks med en skarp kniv og tørres ca. Denne opskrift har jeg fået på et af mine første bagemøder for 18 år siden, og de er blevet spist hver sommer med stort vejbehag siden
Jeg har flere gange overvejet at bage mine egne kammerjunker, for jeg ved jo godt at dem man køber er fyldt med skidt og møg og en fandens masse kalorier
Afkøl stængerne i 1-2 minutter og skær dem ud i 1 cm tykke skiver. Sidste år bagte jeg almindelige kammerjunker, så i år ville jeg prøve at lave dem i en fuldkorns variant
Varm fløden op til lige under kogepunktet og hæld den dernæst ned til chokoladen i en tynd stråle, mens du konstant laver små cirkulære bevægelser med en dejskraber i bundenaf skålen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.