D. i. s. e. b. o. l. r. a. G. E. N. I. A. L. h. m. n. g. d. f. t. ø. j. k. æ. -. u. p. å. (. y. H. R. ). v. ,. V. O. P. S. K. F. T. c. 1. 0. /. 4. ½. 2. 5. 6. B. . M. J. l
) Jeg rørte derfor en dej sammen igår aftes, smed den på køl natten over og bagte så disse lækre og svampede rugboller i morges - opskriften får I som altid lige herunder
- med en sprød og saftig krummeOg uuhhm for en snack at stå op til, for det er jo nærmest hvad man gør, når dejen bare er klar parat til en tur i ovnen, så snart man står ud af sengen
Ælt (rør) dejen godt sammen i et par minutter og dæk den da til med husholdningsfilm. Opskriften er blot snuppet fra den dejlige Amo bog (fødselsdags versionen), meeeen som den frk
Jeg har bagt disse morgenbollermed chiafrø et par gange nu og udviklet lidt på opskriften så de nu både har en sprød skorpe og samtidig er saftige indeni
Vores fryser var blevet tømt for alt morgenbrød så Heidi lavede en plade med disse lækre havregrynsboller, og jeg må indrømme de er faktisk utrolig gode
Forleden surfede jeg lidt rundt, for at søge inspiration til nogle lækre boller, og kom forbi bloggeren MissMuffin, som havde en opskrift på lækre morgenbollermed græskarkerner og kakao, så dem måtte jeg prøve
Gæren opløses i vandet med salt og sukker og derefter røres det grove mel i, og der blandes hvedemel i indtil konsistensen er passende, er den blød bliver bollerne flade, er den fastere bliver de højere men knap så saftige
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.